Календар


Дестинации

Екскурзия Испания – Барселона, Валенсия и Мадрид автобус и самолет - 9 дни

Загреб, Лидо ди Йезоло, Венеция, Сан Ремо, Коста Брава, Барселона, Валенсия, Мадрид, Толедо

Екскурзия Екскурзия Испания – Барселона, Валенсия и Мадрид 
автобус и самолет - 9 дни - Автобуснo-самолетна програма 9 дни / 8 нощувки с включени 
летищни такси
Екскурзия Испания – Барселона, Валенсия и Мадрид 
автобус и самолет - 9 дни
Екскурзия Испания – Барселона, Валенсия и Мадрид 
автобус и самолет - 9 дни
Екскурзия Испания – Барселона, Валенсия и Мадрид 
автобус и самолет - 9 дни
Екскурзия Испания – Барселона, Валенсия и Мадрид 
автобус и самолет - 9 дни

Автобуснo-самолетна програма 9 дни / 8 нощувки с включени
летищни такси
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

цена: от 626.00 € / 1224 лв.
1 ДЕН / София – Загреб

Тръгване от Пловдив в 05:00 часа от бензиностанция ОМВ до хотел Санкт Петербург (при минимум двама туристи - заявява се и се заплаща предварително); 08:00 часа от паркинга пред Национален стадион „Васил Левски“; 08:30 от автогара „Сердика“ (само с предварителна заявка). Транзитно преминаване през Сърбия. Пристигане в Загреб вечерта. Настаняване в хотел и нощувка.

2 ДЕН / Загреб – Венеция

Закуска. Туристическа програма в Загреб - разположен по склоновете на планината Медведница и покрай бреговете на река Сава - ще видите аристократичния градски център с централния площад „Бан Йосип Йелачич“, Горни град с неоготическата Катедрала и Двореца на архиепископа, хълма „Градец“ с енорийската църква “Свети Марко”, Камена Врата -най-святото място в Загреб, Парламента. Отпътуване за Венеция. Настаняване в хотел в Лидо ди Йезоло. Нощувка.

3 ДЕН / Венеция – Сан Ремо

Закуска. Отпътуване за Венеция с корабче /20 евро/ покрай островите на Венецианската лагуна до Венеция. Туристическа програма във Венеция - площад „Сан Марко” и едноименната базилика, построена, за да съхрани мощите на Светеца; Двореца на Дожите, откъдето е управлявана Венецианската република повече от 1000 години; Камбанарията, Часовниковата кула, моста Риалто , Канале Гранде, Моста на Академията. Възможност да обядвате в кокетните малки ресторантчетa и да опитате чаша Просеко. Свободно време. Отпътуване за Сан Ремо. Настаняване в хотел. Нощувка.

4 ДЕН / Сан Ремо – Монако - Барселона

Закуска. Туристическа програма в Монако и Монте Карло, разкриваща блясъка,лукса и екстравагантността на Лазурния бряг. Вълнуваща обиколка на стария град на Монако: Океанографския музей,сбъднал мечтата на Албер I, Екзотичната градина и изящното фонтанче,в което хвърляме монета за нова среща с Монако, Катедралата Св. Николай,Съдебната палата,Двореца на фамилия Грималди. Посещение на екзотичния оазис Монте Карло – синоним на разкош,изтънченост и хазарт. Човек не може и не иска да се сбогува с Монако, така както не може и не иска да се раздели с любовта. Казвате „довиждане“, пожелавате си „до скоро“ и колкото повече се отдалечавате, толкова по-бързо искате да се върнете в райската градина, там където всеки чувства какво означава „живот като на Бог“. Отпътуване за Испания и Барселона – фиеста от преживявания и слънчеви емоции. Нощувка в курорт на крайбрежието Коста Брава.

5 ДЕН / Коста Брава – Барселона – Валенсия

Закуска.Туристическа програма в удивителната Барселона-Старото пристанище, паметника на Колумб, хълма на евреите Монтжуик, Олимпийския стадион,най-елегантната улица на Барселона Пасео де Грасиас с фантастичните къщи на Гауди. Барселона оставя невероятно очарование у всеки, който я посети и копнеж да се върне там отново. Барселона е уникалността на шедьоврите на Гауди, Барселона е красотата на крайбрежието, Барселона е уханието на жасмин...Барселона е един от градовете, за които не може просто да се разкаже. Той трябва да се види, да се почувства. Разглеждане на спиращите дъха фасади на великолепната сюрреалистична Катедрала „Саграда Фамилия”,проектирана от гениалния луд каталунец Антонио Гауди. . По желание разходка в ексцентричния парк Гуель /8 EUR/ – много пъстра мозайка,богато въображение и преклонение пред шедьоврите на природата. Отправяме се към Валенсия. Настаняване в хотел в района на Валенсия. Нощувка.

6 ДЕН / Валенсия – Мадрид

Закуска. Туристическа програма във Валенсия - град с много лица, в който силно впечатление прави контрастът между готическата архитектура и сградите в стария рибарски квартал Ел Кабанял (El Cabanyal). Ще имате възможността да видите Площада на Девата, на който се намира и Базиликата на Девата, фонтана Турия, Площад де ла Рейна и парка "Градината на Турия". Свободно време за обяд. Насочваме се към Мадрид. Настаняване в хотел в района на Мадрид. Нощувка.

7 ДЕН / Мадрид

Закуска. Туристическа програма в Мадрид: Кралският дворец; площад “Ориенте” и площад „Испания” с монумента на Мигел де Сервантес и статуята на Дон Кихот и Санчо Панса; булевард „Гран Вия” - най-известният в града. Ще разгледате световно известната галерия Прадо, съхранила шедьоврите на Ел Греко, Гоя и Веласкес. Ще се завъртите на нулевия километър на Мадрид, за да се върнете отново в този пленителен град; ще се снимате с всепризнатия символ на испанската столица - Мечето ; на Пласа Майор ще се докоснете до тайните на испанската кухня: гаспачо - студена доматена супа; тортила, Октопод ала Гайега, паеля и сангрия. Свободно време в сърцето на града. По желание посещение на изумителен фламенко спектакъл. Връщане в хотела. Нощувка.

8 ДЕН / Мадрид – Толедо, Unesco (по желание)

  Закуска. Свободно време в Мадрид или по желание екскурзия до средновековната испанска столица - Толедо (15 евро) - хармония от християнски, мавърски и еврейски традиции. Сервантес дава ключа към символиката на този изключителен град - “Скалист кошер, слава за Испания и блясък за нейните градове” са думите му -Разхождайки се из града, се пренасяме в друго време, в други епохи, когато тук са живели благородни дами и рицари, които са минавали по тесните улички на своите коне или са се дуелирали с шпаги, защитавайки честта си.  Толедо е и градът на знаменитата толедска стомана, от която още от епохата на вестготите до наши дни се произвеждат ръчно мечове, саби и ножове,от същата тази стомана майстори-ювелири изработват и изумителните бижута,с които е прочут градът на трите култури.И накрая, ще си подсладим разходката с прословутия толедски марципан (mazapán)... Връщане в хотела в района на Мадрид. Нощувка.

9 ДЕН / Мадрид - София

Закуска. Трансфер до летището за полет Мадрид – София.


Маршрут: 1800 км.
 

Полетно разписание:

Авиокомпания

Направление

Излита

Каца

Летище

24.05 България еър

Мадрид - София

10.00

14.05

Мадрид

21.09 Раян еър

Мадрид - София

19.50

00.15

Мадрид

* Полетното разписание подлежи на препотвърждение!

 



ТРЪГВАНЕ ОТ:
  • София - 08:00 от Национален стадион
  • "Васил Левски" и в 8:30 от автогара
  • "Сердика" (само с предварителна
  • заявка)
  • Пловдив - 05:00 от бензиностанция ОМВ
  • до хотел "Санкт Петербург" (заявява
  • се и се заплаща предварително)
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • 8 нощувки в хотели 3*: по една нощувка в Загреб, Лидо ди Йезоло, района на Сан Ремо, Коста Брава, района на Валенсия, три в района на Мадрид;
  • 8 закуски в ресторантите към съответните хотели;
  • Самолетен билет Мадрид – София с включени летищни такси и чекиран багаж до 20кг.;
  • Туристическа програма в Загреб, Венеция, Монако, Барселона, Валенсия, Мадрид
  • Транспорт с комфортен автобус;
  • Екскурзоводско обслужване.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Доплащане за единична стая – 186 евро / 364 лв.;
  • Медицинска застраховка към ЗАД „Армеец“ за 9 дни с покритие 5000 евро за лица на възраст до 70 г. – 9 лв, за лица на възраст от 70 г. до 85 г. – 21 лв;
  • Еднопосочен трансфер от Пловдив – 15 лв;
  • Допълнителни екскурзии:
  • Екскурзия до Толедо (при минимум 25 туриста) – 15 евро за транспорт;
  • Входни такси за посещаваните туристически обекти;
  • Трансфер от Пловдив при минимум двама туристи – 20 лева;
  • По желание – застраховка „Отмяна на пътуването“.


Оферта № Е777

« назад

Powered by webdesign