Календар


Дестинации

Почивка в Куба и Карибския залив с Кораб MSC

Мадрид-Канкун-Козумел-Хавана-Монтего Бей-Кайманови острови-Козумел-Канкун-Мадрид

Екскурзия Почивка в Куба и Карибския залив с Кораб MSC
 - Самолетна програма 13 дни/11 нощувки
Почивка в Куба и Карибския залив с Кораб MSC
Почивка в Куба и Карибския залив с Кораб MSC
Почивка в Куба и Карибския залив с Кораб MSC
Почивка в Куба и Карибския залив с Кораб MSC

Самолетна програма 13 дни/11 нощувки
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

цена: от 1398.00 € / 2734 лв.
1 ДЕН

Полет от Мадрид в 15:10 ч за Канкун, Мексико. Пристигане на летището във Канкун в 18:45 ч. Посрещане, трансфер до хотела и настаняване. All Inclusive.

2 ДЕН

All Inclusive.Свободен ден за се насладите на красивите плажове на Карибско море с бял пясък и слънчеви бани или може да изберете екскурзия за да се запознаете с хилядолетната история на Мексико.

3 ДЕН

Трансфер до пристанището на Канкун. Трансфер до остров Козумел за качване на борда на кораб Хармония на MSC. Пълен пансион.

4 ДЕН

Свободен ден в Хавана за различни дейности във или извън круиза за забавление. Включително храна, тя се предлага като опция пакет с напитки.

5 ДЕН

Свободен ден в Хавана за различни дейности във или извън круиза за забавление. Включително храна, тя се предлага като опция пакет с напитки.

6 ДЕН

Свободен ден в Хавана за различни дейности във или извън круиза за забавление. Включително храна, тя се предлага като опция пакет с напитки.

7 ДЕН

Плаване - Насладете се на пътешествието си, като се включите в безбройните забавления на борда на кораба.

8 ДЕН

Монтего Бей – Разположен по протежение на северозападното крайбрежие на Ямайка, той е един от най-важните градове на острова. Смята се, че Христофор Колумб е акостирал корабите си тук през 1494 г, на път за Куба. В центъра се намира Църквата Сантяго, религиозна сграда от XVIII век в грузински стил, заобиколена от буйна тропическа градина. На същата улица се намира Двореца на справедливостта и Цветния пазар на занаятите. Може да се купят сувенири, дрехи, сламени шапки и бижута.

9 ДЕН

Кайманови острови – Джорджтаун е типичен карибски град с колоритни дървени къщи, заедно с по-новите сгради. Сред къщите в тесните улици на града са занаятчийските работилници, където продават любопитни неща, които могат да сe купят за вкъщи. Може да се разгледа Националния музей на Джордж Таун или да се посети Ботаническата градина на кралица Изабел II, разположена на изток от острова. С малко късмет, може да види сред листата на тропическите растения невероятно рядката синя игуана. Пазаруващите ентусиасти също ще намерят това, което търсят в Каймановите острови. Цялата страна е освободена от данъци.

10 ДЕН

Акостиране на остров Козумел Трансфер до пристанището на Канкун. Трансфер до хотела и настаняване. All Inclusive.

11 ДЕН

All Inclusive. Свободен ден за се насладите на красивите плажове на Карибско море с бял пясък и слънчеви бани или може да изберете екскурзия за да се запознаете с хилядолетната история на Мексико.

12 ДЕН

All Inclusive. В определения час трансфер до летището на Канкун за полета до Мадрид в 20:35 ч.

13 ДЕН

Кацане на летището Мадрид в 13:10 ч.


  • Възможни са промени на цените в зависимост от наличните свободни кабини, до момента на резервацията.

  • Маршрутът подлежи на промяна, в зависимост от деня на круиза

 


За тези, които биха искали да се запознаят с

хилядолетната история на Мексико:


По желание, допълнително заплащане за следните екскурзии:

Екскурзия до Чичен Ица - € 79

Екскурзия до Тулум - € 65

Екскурзия до Шкарет - € 160

Екскурзия до Шел ХА - € 139

 

1. Екскурзия до Чичен Ица - едно от 7-те чудеса на съвременния свят

Обявено за Културно наследство на човечеството от Юнеско през 1988 г. Екскурзията до Чичен Ица започва с пътуване до града на маите за запознаване с емблематичната Пирамида на Кукулкан, архитектурно декорирана с изображения на змията с пера. Ще имаме възможност да се разходим между древните постройки, като Храма на войните и Хилядата колони, където на входа се намира божеството Чак Моол. Продължавайки по маршрута ще видим известната Игра на топка на Чичен Ица, запазено в паметта място, където древни воини митично се изправяли срещу същества от отвъдното, които отбягвали светлината. Ще видим и Обсерваторията, също наричана Охлюва, там жреците и астрономите на маите тълкували основните събития, като затъмнения, равноденствия и слънцестоене-та.

2. Екскурзия до Тулум – морските порти на империята на маите. Тулум е съвкупност от четири зони - археологическо селище, морски курорт, градска част и биосферен резерват Sian Ka'an и е идеален за бягство от съвременните мегаполиси, тъй като навсякъде цари спокойствие, а красивата природа предлага невероятна наслада и възстановява душевната хармония. Посещение на Cenotes sagrados в Ривиера Мая. Преминаването през Ривиера Мая или Канкун, без да се впуснем в най-дивата и буйна страна, за да открием отегченото сърце на джунглата, би било непростима грешка. Тези внушителни запаси от вода, съдържащи се в автентични варовикови пещери, от ерозията на дъждовете или подземни течения си пробиват път, докато техните куполи се сринат, и оставят зашеметяващи пространства, в които да плуваме и да практикуваме гмуркане, винаги с водачи и квалифициран персонал.

3. Посещение на Шкарет, който е най-известният еко-археологичен парк в света. В Екскурзията до Шкарет ще открием: археологични останки, делфини, коне, тропически птици, развъдник на местна фауна, крокодили, остров на ягуарите, убежище за елени, място за пеперуди, пещерата на прилепите, плаж, както и също ще можем да разгледаме под водата с шнорхел подземните пещери и реки. Направи екскурзия до тропическата джунгла, до аквариума на кораловата подводна скала и се наслаждавай на конното шоу.
Екскурзията до Шкарет предлага над 53 занимания, това е преживяване за всички твои сетива и опознаване на Ривиерата на маите. Наричан от древния свят на маите „малък залив”, Шкарет е бил едно от най-важните пристанища за тази цивилизация.

4. Екскурзия до Шел ХА, който е един от най-зрелищните тематични аквапаркове на Ривиерата на Маите, известен с това че притежава най-впечатляващия естествен аквариум на този регион. Тук ще се наслаждаваме на водни развлечения и природни и екологични атракции. Да се оставим да ни носи течението на една вълшебна река, чиито кристални води текат бавно докато плаваме с удобни плаващи пояси.

 



ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • Полет Мадрид - Канкун – Мадрид
  • Трансфер Летище – Хотел – Летище
  • Трансфер Хотел – Пристанище - Хотел
  • Летищни такси
  • 4 нощувки в Канкун в хотел Dos Playas by Faranda 3* - All Inclusive
  • 7 нощувки на кораб Хармония на MSC – Пълен пансион
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Полет София – Мадрид - София
  • Допълнителни екскурзии, храни, напитки, които не са споменати в пакета
  • Пристанищни такси и вход към пристанището на остров Козумел - € 200
  • Такса обслужване на ден на човек - € 10
  • Премиум пакет за напитки на ден на човек - € 26
  • Лични разходи
  • Застраховка
  • Виза за Куба


Оферта № Е1076

« назад

Powered by webdesign