Календар


Дестинации

Екскурзия Париж, замъците по Лоара, Женева, Ница със самолет в хотел 3* или 4* в Париж!

Париж, Замъците по Лоара – Шамбор и Блоа, Женева, Ница

Екскурзия Екскурзия Париж, замъците по Лоара, Женева, Ница със самолет в хотел 3* или 4* в Париж! - Самолетна програма 8 дни/ 7 нощувки с включени  
летищни такси
Екскурзия Париж, замъците по Лоара, Женева, Ница със самолет в хотел 3* или 4* в Париж!
Екскурзия Париж, замъците по Лоара, Женева, Ница със самолет в хотел 3* или 4* в Париж!
Екскурзия Париж, замъците по Лоара, Женева, Ница със самолет в хотел 3* или 4* в Париж!
Екскурзия Париж, замъците по Лоара, Женева, Ница със самолет в хотел 3* или 4* в Париж!

Самолетна програма 8 дни/ 7 нощувки с включени
летищни такси
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

цена: от 870.00 € / 1702 лв.
1 ДЕН / София – Париж

Полет София – Париж. Трансфер до избрания хотел в Париж. Настаняване в хотел 3* или 4* (според избрания вариант). Нощувка.

2 ДЕН / Париж

Закуска. Туристическа програма в Париж - площад Конкорд, най-големия площад в Париж, обелиска от Луксор ,подарък от Мохамед Али , шейх на Египет за крал Луи Филип,църквата Мадлена,Парламента,легендарната Шанз Елизе с елегантни магазини и луксозни ресторанти,Триумфалната арка по модел на арката на Константин в Рим,Notre Damе - безспорен шедьовър на готическата архитектура. Разглеждане на Лувъра – съкровищница от шедьоври, величествен парижки дворец, пазещ спомена за поколения френски крале от Средновековието до XIX-ти век. Красивата сграда съхранява исторически и неповторими творби от различни епохи, както и едни от най-великите произведения на световното изкуство като древногръцката Венера Милоска, „Мона Лиза” на Леонардо да Винчи, картините на Рафаело, „Свободата води народа” на Йожени Делакроа... Ще се изкачим на Айфеловата кула,Дантелената Дама на Париж,която изкачва посетителите високо над човешките мечти. Ще видим още Монументалния ансамбъл Инвалиди, Парижката Гранд опера, площад Вандом, базиликата Сакре Кьор на хълма Монмартър.Ще направим спиращо дъха пътешествие по Сена,люлката на Париж,под звуците на популярни френски шансони. Връщане в избрания хотел. Нощувка.

3 ДЕН / Париж – екскурзия до Версай (по желание)

Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до двореца Версай (15 евро за транспорт), където ще се срещнем с великолепието,с невероятния разкош на Краля-Слънце, както и с безброй многото отпечатъци и символи на изкуството. Носейки се на крилете на военните си успехи, Луи XIV създава едно от чудесата на съвременна Франция... Връщане в Париж - градът на влюбените. Следват незабравими мигове на хълма Монмартър, сред пъстро великолепие от картини на Площада на художниците,бохемска атмосфера и френски шик. Този живописен квартал ще ви подари усещане за свобода, примесено с артистичен хаос. Точно тук, всички мечти изглеждат реални, дори невъзможните… Ако може да се опише Париж с една дума, то тя би била „любов”. Но не може. Защото този град има много определения, лица, нюанси и детайли, и именно в това се крие магията на Париж. Монмартър е идеално място за разходка по всяко време на денонощието. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ДЕН / Париж – екскурзия до замъците по Лоара (по желание)

Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до замъците по Лоара (25 евро за транспорт). Отпътуване към живописната долина на Лоара,наричана „Градината на Франция“, заради приказната си красота,където все още се носят легенди за любов и интриги, за пищни балове и ловни трофеи. Не случайно Юнеско е обявило за паметник на световното културно наследство цялото пространство. Ние пък ви предлагаме да се потопите в двата спиращи дъха замъци и да се докоснете до тяхната величествена осанка и магическо очарование. Посещение на Шамбор – екстравагантен замък и шедьовър на френската ренесансова архитектура,великолепно творение на Франсоа I и вдъхновение за екипа на Дисни, когато създават филмчето за „Красавицата и Звяра“. Емблематичен с уникалната си архитектура и 440 стаи,където с неподражаема красота се преплитат традиционните форми на френските средновековни крепости с класическите фигури и детайли, прибавени от ренесансовите майстори. Следва замъка Блоа с могъща и величествена осанка ,който е е сред най-внушителните замъци, извисяващи се над Лоара и е блестящ образец за развитието на френската архитектура от Средновековието до XVII-ти век,бил резиденция на Катерина Медичи и Кралица Марго. Връщане в Париж. Нощувка.

5 ДЕН / Париж – Женева

Закуска. Отпътуване за Женева. Разглеждане на Женева – космополитна Женева е домът на Световния мир, тук живеят хора от 157 националности, наричат Женева “интернационална столица”, Женева е кръстопът на велики идеи и знаменити личности. Разходка в Английската градина с Цветния часовник, по стръмните улици на Стария град до Катедралата Св.Петър, Кметството и Управата на Кантона, Монумента Брансуик. Настаняване в хотел 3* в района на Женева. Нощувка.

6 ДЕН / Женева – Ница

Закуска. Отпътуване за Ница. Туристическа програма в Ница – столицата на лазурния бряг. Очарованието на Ница се дължи не само на съчетанието на лазурно синьо море и Алпийския пейзаж, но и на крайбрежния булевард и старото пристанище. Разходете се по Promenade des Anglais и се насладете на гледките към вълнуващия залив на Ангелите, разходете се в Градините на Албърт или опитайте изкушенията на местната кухня – Salade Nicоise или традиционните миди – “Moules Mariniere”. Настаняване в хотел 3* и нощувка в района на Ница.

7 ДЕН / Ница - Монако - Ница

Закуска. Отпътуване за Монако (Monaco) - синоним на лукс, красота, развлечения и красиви емоции. Заради своята малка площ Княжество Монако е най-гъсто населената държава на Земята. Разположен е на красивия Лазурен бряг на Средиземно море и отстои само на 18 км източно от Ница и на около 100 км от Сен Тропе. Този същински рай се намира на френската Ривиера, между Средиземно море и Франция и разполага с най-доброто от Лазурния бряг. Той е втората най-малка държава в Европа веднага след Ватикана. Основните доходи на страната идват от туризъм. Годишно в Монако пристигат около 700 000 чуждестранни туристи. Световната си слава Монако дължи на Гранд Казино в Монте Карло, на старта от Формула 1, който се провежда ежегодно, и на бляскавия живот на кралското семейство Грималди. Монте Карло е квартал на Монако, един от най - богатите. Някога хората са го смятали за столица на Монако. Монте Карло е един от най-посещаваните курорти в Европа и е известен с блясъка, лукса и хазарта, както и с организирането на рали-шампионати на Formula 1.Тук се намира най-известната писта на Формула 1. Туристическа програма в Монако до обяд. Връщане в Ница. Нощувка.

8 ДЕН / Ница – София

Закуска. Трансфер до летището за полет Ница – София.


Полетно разписание:

Авиокомпания

Направление

Излита

Каца

Летище

BULGARIA AIR

София - Париж

07.20

09.20

София

Wizz Air

Ница - София

21.25

00.25

Ница

 * Полетното разписание подлежи на препотвърждение!
**Летищните и горивните такси подлежат на препотвърждение от авиокомпанията. В този случай цената на пътуването може да бъде променена съгласно начислените такси
.

Маршрут:



ТРЪГВАНЕ ОТ:
  • Град: София
  • Място: Летище София
  • Полет: София – Париж
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • 7 нощувки: по 1 в района на Женева/ Лозана и 2 в Ница в хотели 3* и 4 нощувки в хотел 3* или 4* (по избор) в Париж;
  • 7 закуски в ресторантите на хотелите;
  • Самолетни билети София - Париж и Ница – София с включени летищни такси и чекиран багаж до 10 кг + 8 кг. ръчен ;
  • Трансфери летище – хотел - летище;
  • Туристическа програма в следните градове: Париж, Женева, Ница;
  • Транспорт с комфортен автобус;
  • Екскурзоводско обслужване.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Доплащане за единична стая: 180 евро / 352 лв.
  • Медицинска застраховка към ЗАД „Армеец“ за 8 дни с покритие 5000 евро за лица на възраст до 70 г. – 8 лв, за лица на възраст от 70 г. до 85 г. – 18 лв;
  • Възможност за доплащане за по-голям чекиран багаж – цена на запитване;
  • Сити такси (за целия период) – 11 евро (заплаща се предварително в офиса);
  • Екскурзия до Версай при минимум 25 туристи (предплаща се в офиса на агенцията) – 15 евро (за транспорт);


Оферта № Е452

« назад

Powered by webdesign