Календар


Дестинации

Нова Година 2021 в Кавала в хотел Esperia 3* в центъра на града с включени закуски и вечери!

София, Кавала, София

Екскурзия Нова Година 2021 в Кавала в хотел Esperia 3* в центъра 
на града с включени закуски и вечери!  - Автобусна програма 4 дни/ 3 нощувки
Нова Година 2021 в Кавала в хотел Esperia 3* в центъра 
на града с включени закуски и вечери!
Нова Година 2021 в Кавала в хотел Esperia 3* в центъра 
на града с включени закуски и вечери!
Нова Година 2021 в Кавала в хотел Esperia 3* в центъра 
на града с включени закуски и вечери!
Нова Година 2021 в Кавала в хотел Esperia 3* в центъра 
на града с включени закуски и вечери!

Автобусна програма 4 дни/ 3 нощувки
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

цена: от 204.00 € / 399 лв.
1 ДЕН / София - Кавала - 30.12.2020

Отпътуване от София от стадион "В.Левски" в 8.00 ч. , от автогара „Сердика” в 08.30 ч , от Студена - бензиностанция "Shell/Mc Donald's" в 9.00 ч, в . от Дупница в 09.30 ч, от Благоевград в 10.00 ч, от Сандански в 11.00 ч по маршрут ГКПП Кулата - Кавала. Пристигане и настаняване в хотела.Пешеходна обиколка на стария град: разглеждане на Стария квартал на Кавала,съхранил традиционния си облик – Имарета, Къщата на Али паша, Крепостните стени и Византийската крепост на върха на хълма (2.50 евро), Църквата “Св. Богородица”, Акведукта. Свободно време за разходка или узо на кристали в уютните гръцки заведения, пръснати из Кавала. Вечеря в ресторанта на хотел Есперия. Нощувка.

2 ДЕН / Кавала – Ксанти – 31.12.2020

Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Ксанти. Това е живописно градче, с древен произход и история, столица на едноименната префектура. Пешеходна разходка в старата градска част, където можете да видите Общинската градска галерия, Музеят на фолклора, Митрополията, Кметството, църквата "Св. Продромос", площад "Антика" с множество сладкарници за традиционни гръцки сладкиши и др. Връщане в Кавала. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН / Кавала – Тасос – 01.01.2021

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до остров Тасос - сутринта се взема ферибот от с. Керамоти /автобусът не се качва / . Пристигане в столицата Лименас. Там ще имате възможност да видите древната агора, археологическият музей, амфитеатърът.Следва свободно време за шопинг, разходка и обяд. След обяд връщане обратно в Кавала. Свободно време.Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН / Кавала – София – 02.01.2021

Закуска. Свободно време. Отпътуване за София. Пристигане вечерта.


Допълнителна  информация за хотела:


 

ХОТЕЛ EСПЕРИЯ 3*” се намира в центъра на красивия град Кавала, с гледка към плажа Рапсани. Той предлага тераса за слънчеви бани, както и безплатен Wi-Fi във всички части.

Всички модерни стаи са климатизирани и имат обикновен или плоскоекранен телевизор със сателитни канали, както и сейф. Допълнителните удобства включват минибар и самостоятелна баня със сешоар и безплатни тоалетни принадлежности.

Гостите могат да започнат деня си с гръцка закуска на шведска маса, която се поднася в трапезарията на хотела. В ресторанта на хотел Esperia се сервират средиземноморски ястия.

Стратегическото местоположение на хотела го прави отлична отправна точка за тези, които желаят да разгледат град Кавала. Археологическият музей е само на 50 метра от хотела, а до Византийския замък се стига за 15 минути пеша.

  * За пътуване със собствен транспорт - отстъпка от 10 евро на човек.

Маршрут:



ТРЪГВАНЕ ОТ:
  • Град: София
  • Място: Национален стадион "В.Левски"
  • Час: 08:00 часа
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • 3 нощувки със закуски и вечери в хотел "Есперия" 3* (www.esperiakavala.gr)
  • Транспорт с комфортен автобус
  • Екскурзовод на български език
  • Пешеходна обиколка в Кавала
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Доплащане за настаняване в единична стая - 50 евро
  • Медицинска застраховка към ЗАД „Евроинс“ за 4 дни с покритие 5000 евро за лица на възраст до 70 г – 5 лв, за лица на възраст от 70 г до 85 г - 10 лв;
  • Входни такси за туристическите обекти
  • Екскурзия до о-в Тасос / с включен транспорт до пристанището и обратно и фериботни билети – 18 € / екскурзията се осъществява при подходящи метеорологични условия и мин. брой 25 туриста/
  • Екскурзия до град Ксанти при минимум 25 туристи-15 евро


Оферта № Е478

« назад

Powered by webdesign