Календар


Дестинации

Почивка в Кан или Ница с включени закуски и вечери

София - Ница - София

Екскурзия Почивка в Кан или Ница с включени закуски и вечери - Самолетна програма 8 дни/ 7 нощувки
Почивка в Кан или Ница с включени закуски и вечери
Почивка в Кан или Ница с включени закуски и вечери
Почивка в Кан или Ница с включени закуски и вечери
Почивка в Кан или Ница с включени закуски и вечери

Самолетна програма 8 дни/ 7 нощувки
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

цена: от 882.00 € / 1725 лв.
1 ДЕН / София - Ница

Отпътуване за Франция с полет по направление София – Ница. Трансфер. Настаняване в хотел в района на Ница или Кан (по избор). Вечеря и нощувка.

2 ДЕН / Сен Пол дьо Ванс (по желание)

Закуска. Туристическа програма в Ница или Кан (според избрания хотел). Ница е град разположен по бреговете на Залива на ангелите, заобиколен от приморските Алпи, защитаващи града от хладни ветрове. Столицата на Лазурния бряг е петият по големина град във Франция  и най-големият на френската Ривиера. Ница е един от най-хубавите и най-важните курортни комплекси на Средиземно море. Сред интересните забележителности тук са римските постройки - арени, терми, площад “Масена” (Place Masséna), руската църква “Св. Николай”, музеите на Матис, Марк Шагал, манастира Симиез и др. Ница притежава особена красота и очарование, които я правят една от най-предпочитаните курортни дестинации във Франция. Кан е живописен град, намира се на Френската Ривиера.Той е изключително популярен с филмовия фестивал, където се срещат зцезди от цял свят. Свободно време. По желание след обяд екскурзия до Сен Пол дьо Ванс. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка. *** Допълнителна екскурзия до Сен Пол дьо Ванс (15 евро): Сен Пол дьо Ванс е малък град в Югоизточна Франция. Той е предградие на Ница и се намира на 12 км западно от центъра на града.  Сен Пол дьо Ванс е прекрасен средновековен град, разположен върху хълм, северно от Кан, чийто старинен чар не се е изгубил въпреки стичащите се тук тълпи от туристи през пиковия сезон. Градът е обкръжен от крепостна стена, която запазва средновековния му облик и красота.

3 ДЕН / Монако, Монте Карло и Ментон (по желание)

Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Монако, Монте Карло и Ментон. Вечеря и нощувка. *** Допълнителна екскурзия до Монако, Монте Карло и Ментон – 30 евро Монако (Monaco) е синоним на лукс, красота, развлечения и красиви емоции. Заради своята малка площ Княжество Монако е най-гъсто населената държава на Земята. Разположен е на красивия Лазурен бряг на Средиземно море и отстои само на 18 км източно от Ница и на около 100 км от Сен Тропе. Този същински рай се намира на френската Ривиера, между Средиземно море и Франция и разполага с най-доброто от Лазурния бряг. Той е втората най-малка държава в Европа веднага след Ватикана. Основните доходи на страната идват от туризъм. Годишно в Монако пристигат около 700 000 чуждестранни туристи. Световната си слава Монако дължи на Гранд Казино в Монте Карло, на старта от Формула 1, който се провежда ежегодно, и на бляскавия живот на кралското семейство Грималди.  Монте Карло е квартал на Монако, един от най - богатите. Някога хората са го смятали за столица на Монако. Монте Карло е един от най-посещаваните курорти в Европа и е известен с блясъка, лукса и хазарта, както и с организирането на рали-шампионати на Formula 1.Тук се намира най-известната писта на Формула 1.  Френският град Мантон е разположен на Френската ривиера и е известен под името "Перлата на Франция" заради невероятната си красота.  Мантон е известен с великолепните си градини, като една от най-посещаваните от тях е Вал Рахме (Val Rahmeh), която е била създадена от сър Пърси Радклиф в чест на любимата му съпруга. Друга привлекателна за туристите градина е Сере де ла Мадоне.  Мантон със своя мек субтропичен климат се е превърнал в идеално място за почивка както през лятото, така и през зимата. Мантон се смята за един от най-топлите курорти на френската Ривиера. В Мантон се съчетават в пълна хармония природата и културата – потъналите в зеленина паркове и градини са като запазена марка на архитектурните стилове, които могат да се видят на френската Ривиера. Спокойният и безгрижен живот в Мантон го прави изключително привлекателен курортен град.В него има хотели от различни категории, всевъзможни ресторанти, казина и клубове. Градът може да се похвали със своите красиви плажове. В Мантон има три плажа, като един от тях е каменист, а останалите са пясъчни.  Обикновено Монако, Монте Карло и Мантон влизат в списъка на задължителните при екскурзия места за посещение, така че това е чудесна възможност да се разходите по Френската ривиера и да опознаете живота там.

4 ДЕН / Кан и Антиб или Ница и Антиб (според избрания хотел) - по желание

Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Кан и Антиб или Ница и Антиб (според избрания хотел). Вечеря и нощувка. *** Екскурзия до Кан и Антиб или Ница и Антиб (според избрания хотел) – 25 евро: Антиб е един от най-известните курорти на Лазурния бряг на Франция Антиб е разположен между Ница (20 км) и неповторимия Кан, от който го делят едва 12 км. Изключително красив, модерен и същевременно исторически, днешният Антиб носи със себе си повече от 2000 години история. Разположен на югоизточния бряг на Франция, Антиб днес предлага всички луксове и предимства на първокласен курортен комплекс на Средиземно море. Антиб успява да съчетае с лекота своето историческо, туристическо и иноваторско лице.

5 ДЕН / Сен Тропе (по желание)

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Сен Тропе (30 евро (за транспорт) + 25 евро (по желание) за посещение на местна винарна. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка. *** Допълнителна екскурзия до Сен Тропе – 30 евро (за транспорт) + 25 евро (по желание) за посещение на местна винарна: Сен Тропе (Saint Tropez) се намира в Югоизточна Фрнция, разположен е на брега на Средиземно море. Курортът на френската Ривиера е луксозен и много популярен, любимо място за почивка на световни знаменитости. Градът привлича много художници, които пресъздават неповторимата красота на курорта в своите произведения. Всяка година в началото на октомври в Сен Тропе се провежда традиционната международна регата. Най-популярен е плажа Pompellone. Интерес представлява Стария град - Художествения музей, Часовниковата кула, Морският музей. По желание посещение на винарна в района на Сен Тропе ( 25 евро)

6 ДЕН / Сан Ремо и Империя (по желание)

Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Сан Ремо и Империя. Вечеря и нощувка. *** Допълнителна екскурзия до Сан Ремо и Империя (25 евро): Сан Ремо (San Remo) е град, намиращ се на средиземноморския бряг на Западна Лигурия, Северозападна Италия. Интересни в Сан Ремо са фестивалите, които се организират. Най – емблематичният фестивал е музикалния фестивал Сан Ремо – много популярен музикален конкурс, който се организира ежегодно и се провежда в театъра Аристон. Полудневна обиколка на Сан Ремо. Разходката ни из града ще ни представи и старата му част, Ла Пиня, където е възникнал градът,  катедралата  Сан Сиро, Руската православна църква, Двореца Палацо Бореа Д’Олмо  на главната търговска улица „Корсо Матеоти”, култовия площад Пиаца Ерои с кулата от ХVІ век , живописната крайбрежна  алея...В Сан Ремо е живял до смъртта си и големият шведски учен Алфред Нобел, чиято къща днес е превърната в музей. Следобяд посещение на Империя. Империя е пристанищно градче, което е основано на 21 октомври 1923 година. В момента там се отглеждат цветя и маслини и е много популярна туристическа дестинация. Разходка по крайбрежния булевард. По желание – посещение на Катедралата Свети Мавриций, най-голямата църква в областта Лигурия, Музеят на корабоплаването, Музеят на маслините или пък просто да седнете в някое от привлекателните крайбрежни заведения и да се наслаждавате на чаша италианско кафе, гледайки морето.

7 ДЕН / Ница / Кан

Закуска. Свободно време в Ница или Кан (според избрания хотел). Вечеря и нощувка.

8 ДЕН / Ница / Кан - София

Закуска. Свободно време. Трансфер до летището в Ница за полет Ница – София.


Информация за предлагания хотел:

Comfort Hotel Galaxie 3*, Ница, www.hotel-galaxie-nice.fr  или подобен;

Comfort Hotel Galaxie е разположен само на няколко минути от летището на Ница и на 100 метра от плажа и пристанището. Идеално разположен на пешеходно разстояние до слънчевите плажове и до пристанището, Comfort Hotel Galaxie е перфектен избор за семейни ваканции и важни бизнес пътувания. Той предлага самостоятелно декорирани стаи с безплатен Wi–Fi. Всяка стая в хотел Comfort Galaxie е климатизирана и шумоизолирана. Всяка стая разполага със самостоятелна баня и самостоятелна тераса. Хотел Comfort Hotel Galaxie е разположен в Saint-Laurent-Du-Var. Градът Saint-Laurent-Du-Var представлява второто по големина предградие на Ница, идеално разположено на Френската Ривиера. Promenade des Anglais е основната търговска улица, изпълнена с много магазинчета и ресторанти. Хотелът се намира само на 35 минути с кола от Монако, а центърът на Ница е само на 15 минути.


Хотел Club Maintenon 4*, Кан ,
www.hotel-maintenon-cannes.com или подобен

Хотел Club Maintenon 4* се намира в центъра на Кан, само на 500 метра от основния булевард „Кроазет“ и Фестивалния дворец. Хотелът разполага със слънчева тераса на покрива, разкриваща панорамна гледка към Кан.  Хотелът предлага просторни климатизирани стаи с телевизор, хладилник, безплатен Wi-Fi и тераса. Жп гарата на Кан е само на 400 метра от хотела.


Цена при настаняване
в хотел в 3* в  Ница

Цена при настаняване
в хотел
и 4* в Кан 

882 евро / 1725 лв.

984 евро / 1925 лв.



Полетно разписание:

Авиокомпания
Направление
Излита
Каца
Летище 
WIZZ AIR
София-Ница
06:00
07:20
София 
WIZZ AIR
Ница - София
07:55
11:10
Ница 
 

* Полетното разписание подлежи на препотвърждение!


ТРЪГВАНЕ ОТ:
  • София
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • 7 нощувки в хотел 3* в района на Ница или в хотел 4* в Кан (по избор);
  • 7 закуски в ресторанта на хотела;
  • 7 вечери в ресторанта на хотела;
  • Самолетен билет София – Ница – София с включени летищни такси и чекиран багаж до 20кг.;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Екскурзовод на български език;
  • Транспорт с комфортен автобус;
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Настаняване в единична стая – 300 евро / 587лв.;
  • Медицинска застраховка към ЗAД „Армеец“ за 8 дни с покритие 5000 евро за лица на възраст до 70 г. – 7 лв, за лица на възраст от 70 г. до 75 г. – 16 лв;
  • Допълнителни екскурзии:
  • Ескурзия до Сен Пол дьо Ванс (при минимум 25 туристи) - 15 евро;
  • Екскурзия до Монако, Монте Карло и Ментон (при минимум 25 туристи) – 30 евро;
  • Екскурзия до Кан и Антиб или Ница и Антиб(според избрания хотел при минимум 25 туристи)– 25 евро:
  • Екскурзия до Сен Тропе с посещение на винарна (при минимум 25 туристи) – 30 евро (за транспорт) + 25 евро (за винарна);
  • Екскурзия до Сан Ремо и Имеприя (при минимум 25 туристи) – 25 евро;
  • Входни такси за посещаваните туристически обекти;
  • Ползване на обществен транспорт в някои от градовете;
  • По желание застраховка "Отмяна на пътуване".


Оферта № Е515

« назад

Powered by webdesign