Календар


Дестинации

ПОЧИВКА В ЛЕФКАДА И ЙОНИЙСКИТЕ ОСТРОВИ

Йоанина, Лефкада, Превеза (по желание), столицата Лефкада, Нидри (по желание), Додони

Екскурзия ПОЧИВКА В ЛЕФКАДА И ЙОНИЙСКИТЕ ОСТРОВИ  - Автобусна програма 6 дни / 5 нощувки
ПОЧИВКА В ЛЕФКАДА И ЙОНИЙСКИТЕ ОСТРОВИ
ПОЧИВКА В ЛЕФКАДА И ЙОНИЙСКИТЕ ОСТРОВИ
ПОЧИВКА В ЛЕФКАДА И ЙОНИЙСКИТЕ ОСТРОВИ
ПОЧИВКА В ЛЕФКАДА И ЙОНИЙСКИТЕ ОСТРОВИ

Автобусна програма 6 дни / 5 нощувки
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

цена: от 240.50 € / 470 лв.
1 ДЕН / София – Йоанина - Лефкада

Тръгване от Пловдив в 05:00 часа от бензиностанция ОМВ до хотел Санкт Петербург (заявява се и се заплаща предварително); 08:00 часа от паркинга пред Национален стадион „Васил Левски“; 08:30 от автогара „Сердика“ (само с предварителна заявка). Преминаване през ГКПП Кулата. Кратка спирка в селището Йоанина. Разходка из центъра на града, живописно разположен на бреговете на езерото Памвотис. Продължаване за остров Лефкада. Настаняване в хотел 3* или 4* (според избрания вариант). Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН / Столицата Лефкада — Превеза

Закуска. Следва разходка в столицата Лефкада. Възможност за покупка на сувенири, разходка по тесните живописни улички, изпъстрени с магазинчета или възможност да се насладите на чаша фрапе в релаксиращата атмосфера на крайбрежните кафетерии и таверни. След обед по желание екскурзия до Превеза (10 евро) – градът предлага уникално преживяване в древен Никополис със своите базилики, прочути мозайки, древния театър, добре запазения стадион и паметникът на „Augustus”. Ще видите Венецианската крепост на Агиос Андреас (ХVIII век), замъците на Агиос Георгиос и „Pantocratoras”, които са били построени през 1807 г. от Али паша. Връщане в избрания хотел на остров Лефкада. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН / Екскурзия до остров Кефалония

Закуска. Свободно време за плаж или по желание екскурзия до остров Кефалония (35 евро). Трансфер с ферибот между двата острова. Разходка в пристанищното градче Фискардо. Отпътуване за фотопауза над Ассос – малко романтично градче, свързано чрез тясна ивица суша с отсрещната Венецианска крепост. Поглед от високо към красивия плаж „Миртос“ (пътят до плажа е много тесен и не може да се стигне с автобус). Посещение с лодка на пещерата „Мелисани“ - подземно езеро с уникални образувания. Връщане в избрания хотел. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН / НИДРИ и круиз „Островно приключение – 5 Йониисйки острова”

Закуска. Свободно време за плаж или по желание целодневен круиз с луксозен круизен кораб от пристанището Нидри (25 евро на човек). В този круиз има не само романтика, но и тръпка от непознати места, дивни кътчета и хора. Модерният круизен кораб ни отвежда до световно известния плаж „Порто Кацики”, където ще се потопим в лазурно сините води на морето, галещи ослепително белия пясък. Ще акостираме на остров Итака — островът на Одисей за разходка, ще продължим до остров Кефалония с разходка във Фискардо, до остров Меганиси с пещерата на Папа Николио и ще се полюбуваме на красивия залив на остров Скорпио – частният остров на корабния магнат Аристотелис Онасис. Привечер завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ДЕН / Лефкада

Закуска. Свободно време за разходки и плаж. Вечеря. Нощувка.

6 ДЕН / Додони – София

Закуска. Отпътуване от хотела. Посещение на Додони – археологически комплекс от III в. пр.н.е., включващ антични храмове и театър, както и най–стария гръцки оракул (според Херодот) и един от най–прочутите наред с Делфийския, където жреците тълкували шумоленото на листата на свещения дъб и предсказвали бъдещето. Продължаване за България. Пристигане в София късно вечерта.


Маршрут: 1400 км




 

Цени:

Цена при настаняване

в хотел 3*

Цена при настаняване

в хотел 4* в

240,50 евро / 470 лева

306 евро / 599 лева



ТРЪГВАНЕ ОТ:
  • София - 08:00 от Национален стадион "Васил Левски" и 08:30 от автогара "Сердика"(само с предварителна заявка)
  • Пловдив - 05:00 от бензиностанция ОМВ до хотел "Санкт Петербург" (заявява се и се заплаща предварително)
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • 5 нощувки в хотел 3* или 4* (по избор) на о-в Лефкада;
  • 5 закуски в ресторанта към хотела;
  • 5 вечери в ресторанта към хотела;
  • Транспорт с комфортен автобус;
  • Екскурзовод на български език.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Доплащане за единична стая – 85 евро / 166 лв.;
  • Медицинска застраховка към ЗАД „Армеец“ за 6 дни с покритие 5000 евро за лица на възраст до 70 г. – 7 лв, за лица на възраст от 70 г. до 85 г. – 14 лв;
  • Допълнителни екскурзии по желание при минимум 25 души:
  • Екскурзия до остров Кефалония – 35 евро;
  • Екскурзия до Превеза – 10 евро;
  • НИДРИ и круиз „Островно приключение – 5 Йонийски острова”– възрастен – 25 евро, деца до 12 год. – 17 евро;
  • По желание застраховка „Отмяна на пътуване“;
  • Входните такси за посещаваните туристически обекти;
  • * Цените на допълнителните екскурзии са ориентировъчни!


Оферта № Е550

« назад

Powered by webdesign