Календар


Дестинации

Нова Година в Загреб с включени закуски,вечери и Новогодишна вечеря - хотел "Laguna" 3*!

София – Загреб – Любляна – София

Екскурзия Нова Година в Загреб с включени закуски,вечери и Новогодишна вечеря - хотел "Laguna" 3*! - Автобусна програма 4 дни/ 3 нощувки
Нова Година в Загреб с включени закуски,вечери и Новогодишна вечеря - хотел "Laguna" 3*!
Нова Година в Загреб с включени закуски,вечери и Новогодишна вечеря - хотел "Laguna" 3*!
Нова Година в Загреб с включени закуски,вечери и Новогодишна вечеря - хотел "Laguna" 3*!
Нова Година в Загреб с включени закуски,вечери и Новогодишна вечеря - хотел "Laguna" 3*!

Автобусна програма 4 дни/ 3 нощувки
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

цена: от 270.00 € / 528 лв.
1 ДЕН / София - Загреб - 30.12.2020:

Отпътуване от стадион „Васил Левски“ в 08.00 ч и 08:30 от автогара "Сердика" (само с предварителна заявка) по маршрут София – Белград – Загреб. Транзитно преминаване през Сърбия. Заради историческата съдба на Хърватия, общият архитектурен стил на Загреб е повлиян от Австро-унгарската империя и затова често градът е наричан „малката Виена“. Пристигане привечер и настаняване в хотел Лагуна 3*.Свободно време за приятна вечерна разходка.Вечеря.Нощувка.

2 ДЕН / 3агреб - 31.12.2020:

Закуска. Туристическа обиколка на Загреб: централния площад Бан Йосип Йелачич; Катедралата на Каптол – Св.Богородица, най-голямата катедрала в Хърватия; колоритния пазар Долац с характерните червени чадъри, където се предлагат богатства от четирите края на Хърватия: от прясна риба от Далмация до зеленчуци от региона Славония; улица „Кървави Мост”, Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос; Площадът и църквата св. Марк, заобиколени от представителните сгради на Парламента, Кметството, Върховния съд; Музея на разбитите сърца, йезуитската църква “Св. Катерина”. Свободно време за шопинг и потапяне в предпразничната атмосфера. Новогодишна Гала вечеря.Нощувка.

3 ДЕН / Загреб - Любляна - 01.01.2021:

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска. Свободно време. По желание (срещу допълнително заплащане) полудневна екскурзия до Любляна. Отпътуване около 11,30 ч. за столицата на Словения. Туристическа програма в Любляна. Пешеходна обиколка в старата част на града: Замъка, къщите в стил Сецесион и шедьоврите на известния архитект Плечник. Според легендата, за основател на Любляна се смята гръцкият герой Язон. Тя разказва как заедно със своите спътници, Аргонавтите, Язон открадва златното руно от цар Еет. Бягайки от него, те отплуват от Черно море по река Дунав, спускат се по река Сава и оттам стигат в Любляна. Очаквало ги обаче още едно препятствие – драконът на Любляна. Безстрашният Язон се хвърлил в битка с чудовището и го победил. Днес, на върха на крепостната кула, върху герба на града е изобразен този митичен Дракон на Любляна. Свободно време. Връщане в Загреб.Вечеря.Нощувка.

4 ДЕН / Загреб - София - 02.01.2021:

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.


Допълнителна информация за хотела:
Хотел Laguna се намира в близост до баскетболния център Dražen Petrović и залата Dom Sportova в Загреб. Той предлага безплатен паркинг и безплатен Wi-Fi достъп. Климатизираните стаи са със сателитна телевизия.

Хотелът се намира на няколко минути с кола от центъра на града, на 15 минути с кола от автогарата и жп-гарата, и на 20 минути с кола от летище Плесо.

В ресторанта на хотела се сервира богата гама от хърватски специалитети, както и международни ястия.


 * За пътуване със собствен транспорт - отстъпка от 40 евро на човек.


Маршрут:



ТРЪГВАНЕ ОТ:
  • Град: София
  • Час: 08:00
  • Място: Национален стадион "В. Левски"
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • 3 нощувки в хотел "Laguna" 3* /www.hotel-laguna.hr/;
  • 3 закуски в ресторанта на хотела;
  • 2 вечери в ресторанта на хотела;
  • Новогодишна Гала вечеря;
  • Туристическа такса;
  • Туристическа програма в Загреб;
  • Екскурзоводско обслужване на български език.
  • Транспорт с комфортен автобус;
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Доплащане за единична стая: 40евро/79лева
  • полудневна екскурзия до Любляна – 25 евро (при група мин. 20 рах)
  • Трансфер от и до Пловдив при минимум двама туриста - 40лева
  • Медицинска застраховка към ЗАД „Евроинс“ за: 4 дни с покритие 5000 евро за лица на възраст до 70 г – 4 лв, за лица на възраст от 70 г до 85 г - 9 лв;
  • Разходи от личен характер.


Оферта № Е629

« назад

Powered by webdesign