Календар


Дестинации

Екскурзия Словенска ривиера и Хърватия със закуски и вечери

Загреб, Риека, Пула, Пореч, Копер, Порторож, Любляна

Екскурзия Екскурзия Словенска ривиера и Хърватия със закуски и 
вечери - Автобусна програма 5 дни / 4 нощувки
Екскурзия Словенска ривиера и Хърватия със закуски и 
вечери
Екскурзия Словенска ривиера и Хърватия със закуски и 
вечери
Екскурзия Словенска ривиера и Хърватия със закуски и 
вечери
Екскурзия Словенска ривиера и Хърватия със закуски и 
вечери

Автобусна програма 5 дни / 4 нощувки
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

цена: от 407.00 € / 796 лв.
1 ДЕН / София – Загреб

Тръгване в 08:00 ч. От София - Национален стадион “Васил Левски” и в 08:30 от автогара „Сердика“ (само с предварителна заявка). Транзитно преминаване през Сърбия. Настаняване в хотел 3* в Загреб. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН / Загреб – Плитвички езера– Риека

Закуска. Разходка в Загреб – ще видите: аристократичния градски център с централния площад „Бан Йосип Йелачич“, Горни град с неоготическата Катедрала и Двореца на архиепископа, хълма „Градец“ с енорийската църква “Свети Марко”, Парламента, сградите на правителството и президнтството. Отпътуване за Плитвичките езера - шедьовър на природата и гордост на Хърватска – обект, включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Разглеждане на езерата по един от туристическите маршрути. Отпътуване за Риека. Настаняване в хотел 3* в района на Риека. Вечеря.Нощувка.

3 ДЕН / Риека – Пула – Пореч – Копер

Закуска. Туристическа програма в Риека - морска столица на Хърватия. Тук ще имате възможност да разгледате: Губернаторския дворец, изграден в стил Късен ренесанс; готическата църквата „Св. Йеролим“, църквата „Св.Вит“- покровител на града и Часовниковата Кула. Продължаваме към Пула -„умаленият модел на Рим на брега на Адриатика". По време на нашата разходка ще видим още Херкулесовата порта с издълбаната в камъка глава на известния древногръцки герой и арката на Сергий, централния площад с кметството на Пула и запазен почти изцяло храм още от римско време, посветен на Август. Продължаваме за Пореч. Градът успешно балансира автентичния чар на малък крайбрежен град, изпълнен с великолепни исторически обекти, в компанията на нежния морски бриз. Свободно време за разходка или възможност да се насладите на чаша ароматно местно кафе, или изстудено бяло вино „Малвазия“, в някой от многобройните ресторанти, сгушени в малките улички. Продължаваме за Копер – единственото пристанище на Словения, съхранило старинни сгради с характерна архитектура от времето на Венецианската република. Настаняване в хотел 3* в района на Копер. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН / Копер – Порторож – Постойна – Любляна

Закуска. Отпътуване за Порторож. Разходка в красивия курорт разположен на брега на Адриатическо море. Отпътуване за Постойна. Следва пътешествие в Пещера Постойна с първата пещерна жп система в света – електрическо вкалкче, което ще ви отведе в дълбините на пещерата. Постойна яма е дълга 20 км, отворена е за туристи от 180 години. Тук се намира най-дългия туристически пещерен маршрут в света: 5,3 километра. Продължаваме за Любляна. Вечерта туристическа разходка в Любляна – град на кръстопът, въплътил духа на централна Европа и Средиземноморието, мост между разнородни култури, настроения и идеи. С нашата разходка ще видите Старото кметство, Тримостието, централния площад с монумента на автора на словенския химн Франц Прешерн, Францисканския манастир,Змейския мост. Настаняване в хотел 3*. Вечеря.Нощувка.

5 ДЕН / Любляна – София

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София и Пловдив (по заявка) вечерта.


Маршрут:







ТРЪГВАНЕ ОТ:
  • София - 08:00 от Национален стадион
  • "Васил Левски" и в 08:30 от автогара
  • "Сердика" (само с предварителна
  • заявка)
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • 4 нощувки хотели 3* - по една в Загреб, района на Риека, района на Копер и Любляна;
  • 4 закуски в ресторантите на хотелите;
  • 4 вечери в ресторантите на хотелите;
  • Туристическа програма в Загреб, Риека, Пула, Копер, Любляна;
  • Екскурзоводско обслужване;
  • Транспорт с комфортен автобус.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Доплащане за единична стая – 74 евро/ 145 лева;
  • Медицинска застраховка към ЗАД „ЛевИнс“ за 6 дни с покритие 5000 евро за лица на възраст до 70 г. – 6 лв, за лица на възраст от 70 г. до 85 г. – 14 лв;
  • Сити такси (за целия период) – 7 евро (заплащат се предварително в офиса);
  • Входните такси за посещаваните туристически обекти;
  • По желание застраховка „Отмяна на пътуване“.


Оферта № Е907

« назад

Powered by webdesign